BAQSI | თარიღი: სამშაბათი, 15-ნოე-2011, 08:25:03 | შეტყობინება # 1 |
Lieutenant
ჯგუფი: ადმინისტრატორი
შეტყობინებები: 52
სტატუსი: გასულია
| მასალა: 1 ცალი წიწილა 100გრ. რძე 50გრ. გატარებული ნიორი 20გრ. ზეთი 20გრ. მარილი 50გრ. ცხიმი 80გრ. წყალი
მომზადება:
გასუფთავებული წიწილა მოვათავსოთ თუნუქის ტაფაზე ,მოვაყაროთ მარილი ორივე მხრიდან, მოვასხატ და წაუსვათ მცენარეული ზეთი ორივე მხრიდან,შევდოთ ღუმელში და შევწვათ, დაახლოებიტ 220გრადუსზე, შემწვარი წიწილა დავჭრათ ნაჭრებად და დავალაგოთ კეცზე . ტაფაზე დავასხათ წყალი დავამატოთ რძე,დაუმატოთ გატარებული ნიორი,დაუმატოთ თუნუქის ტაფაზე დარჩენილი ცხიმი დაახლოებით 50გრ. მიღებული ცხელი მასა წამოდუღების თანავე დავასხათ კეცზე მოთავსებულ წიწილს.
გემრიელად მიირთვით!
ჩემი მსაჯული ჩემი ტვინია და ის პატარა ღმერთი, რომელსაც სინდისს ეძახიან.
|
|
| |